HIFK vei voiton sunnuntaina – Eelis Laitiselle maajoukkuekollegan päänahka

Edustusjoukkue|29.1.2024

Sunnuntaina HIFK vankisti asemiaan kuudennella sijalla, kun nappasi voiton OLS:sta numeroin 6-2. Jo ennen ottelua mielenkiintoa herätti kahden P19-maajoukkueen maalivahdin kohtaaminen, HIFK:n maalilla maailman parhaaksi P19-ikäluokan maalivahdiksi valittu Eelis Laitinen ja OLS:n maalilla Henri Mattila.

– Onhan se kiva Henkkaa vastaan pelata, kun viikko oltiin yhdessä samassa huoneessa, on se mukava päästä heti pelaamaan häntä vastaan ja hyvin meni, Laitinen sanoo virne silmäkulmassa.

Laitinen myönsi jo kuitanneen maalivahtikollegalleen voitosta. Nuorukainen oli lukkona HIFK:n maalilla, kuten hän on ollut useissa otteluissa. Samat varmat otteet, mitä nähtiin Oslossa, jatkui myös nyt Bandyliigassa. Tunnustuksen saaminen tuntuu nuoresta miehestä hyvältä.

– Tuntuu hyvälle. On se kiva saada tunnustusta. Turnauksesta ei saatu ihan sitä, mitä lähdettiin hakemaan, mutta on se aina kiva saada se palkinto, Laitinen pohtii.

HIFK:n pelit jatkuvat perjantaina vielä runkosarjan merkeissä, kun joukkue kohtaa runkosarjan viimeisessä ottelussa Narukerän Brahen kentällä.