HIFK nappasi tasapelillä puolivälieräpaikan

Edustusjoukkue|18.2.2024

HIFK onnistui ottamaan tarvittavan pisteen pari minuuttia ennen täyttä aikaa, kun Richard Laibert pisti pelivälineen WP-35:n maaliin ja tasoitti ottelun loppunumeroiksi 3-3. Lopputulos tarkoitti sitä, että HIFK jatkaa puolivälieriin Akillesta vastaan.

– Vähimmäistavoite saavutettu ja nyt lähdetään katsomaan, kuka sieltä tulee vastaan, ja miettimään seuraavaa peliä, Laibert kommentoi.

Lopullinen sarjasijoitus helsinkiläisryhmällä on kuudes, sillä Botnia kaatoi omassa ottelussaan OLS:n ja nousi sarjassa viidenneksi, koska tasapisteissä keskinäiset ottelut ratkaisevat sarjasijoituksen. Molemmilla joukkueilla on kuusi pistettä. Kuudes sija tarkoittaa sitä, että vastaan tulee Akilles.

– Meillä on Akillesta vastaan ollut aina tiukkoja, railakkaita pelejä. Innolla odotan Akilleksen ja veljeni kohtaamista, HIFK:n päävalmentaja Teemu Laitinen toteaa.

Akilleksen valmentajana toimii siis HIFK:n entinen luotsi, Teemun veli Juha Laitinen.

Itse WP-35:n otteluun Laitinen oli tyytyväinen, varsinkin siihen, miten joukkue nousi tiukoissa paikoissa ja nousujohteisesti.

– Olen tyytyväinen siihen, että joukkueen usko ei loppunut missään vaiheessa. Noustiin 3-2-tilanteesta vielä tasoihin ja saavutettiin jatkopaikka, Laitinen myhäilee.

Kausi jatkuu puolivälierien osalta keskiviikkona Porvoossa.