Edustusjoukkueen taustajoukot selvillä tulevalle kaudelle

Edustusjoukkue|11.5.2023

Joukkueurheilussa pelaajilla ja valmentajilla on suuri rooli, ja he ovat useimmin eniten esillä. Takana on myös monia ihmisiä, jotka tekevät mahdollista siitä, että pelaajat ja valmentajat voivat keskittyä siihen tärkeimpään eli urheiluun. Tulevan kauden HIFK:n edustusjoukkueen taustajoukot ovat nyt selvillä. 

Edustusjoukkueen joukkueenjohtajana jatkaa Ari Kukkonen. Kukkosella edessä on 24:s kausi seurassa. Hierojana ja fysiona jatkaa puolestaan Petri Laakso, jolle tuleva kausi on jo 19:s. Molemmat ovat tehneet pitkän uran jääpallon parissa. He ovat olleet vuosien saatossa tärkeä osa HIFK:n taustajoukkoja. Monipuolisen uran varrella miehet ovat edustaneet myös Suomen jääpallomaajoukkuetta huoltotehtävissä.

Edustusjoukkueen huoltotiimissä jatkaa Jouko Kilpiö ja Leo Perälä. Tuleva kausi on Kilpiölle kahdeksas ja Perälälle toinen. Kaksikon lisäksi joukkueen huoltovahvuudessa on myös mukana HIFK- ja huoltajalegenda ja seuran pitkäaikaisin jäsen Veikko Niemelä. Niemelä on ollut mukana Rödan edustusjoukkueen kanssa 54 vuotta.

Seuran tavoitteena on täydentää edustusjoukkueen huoltoporrasta vielä ennen kauden alkua.