Edustusjoukkueen saldona kaksi tappiota ja yksi tasapeli Suomen Cupissa

Edustusjoukkue|8.11.2021

Edustusjoukkue pelasi viikonloppuna Suomen Cupin alkulohkon matsit Oulussa. Samassa lohkossa oli vastassa OLS, Narukerä ja Veiterä. Lohkovoittaja etenee finaaliin joka pelataan tammikuussa. Edustusjoukkueen saldoksi jäi kaksi tappiota ja yksi tasapeli, joka oikeutti lohkon neljänteen sijaan.

Perjantaina vastassa oli OLS. Ennakkoon OLS oli viikonlopun vastustajista heikoin, mutta kentällä se ei näkynyt. Matsi eteni tasaisena ja vähämaalisena. Vaikka Röda kävi kaksi kertaa johdossa tuli Oululaiset aina rinnalle ja lopulta ohi. OLS ratkaisi yliajalla rankkarilta kun matsia oli pelattu 92 minuuttia. Loppulukemat 2-3 OLS:lle.

Lauantain ottelussa Narukerä otti voiton Punaisista lukemin 4-6. Ottelu oli tasainen vaikkakin Narukerä hallitsi kenttätapahtumia. Puoliajalle mentiin 2-2 tilanteesta. Toisella puoliajalla Narukerä karkasi kolmen maalin johtoon hyvän 10 minuutin jakson päätteeksi. Porilaisten johto piti Rödan hyvästä loppukiristä huolimatta.

Sunnuntaina edustusjoukkue kohtasi Suomen Cupin ja alkavan Bandyliigan ennakkosuosikeiksi lukeutuvan Veiterän. Matsi eteni tasaisesti, mutta Veiterä oli maalinteossa kokoajan askeleen edelle. Lappeenrantalaisilla oli jo kahden maalin johto 1-3, mutta Röda taisteli itsensä tasoihin toisen puoliajan alkupuolella. Molemmat joukkueet viimeistelivät vielä yhdet maalit ja varsinaisen peliajan jälkeen pisteet tasattiin lukemin 4-4. Tasatilanteen takia matsin jälkeen lyötiin rangaistuslyönnit jotka Röda vei 4-3.

– Pitää olla tyytyväinen viikonloppuun vaikka saatiinkin vain yksi piste. Pelattiin kolme tasaista matsia ja pystyttiin hyvin haastamaan nuorella joukkueella, vaikka meillä oli vain kaksi vaihtopelaajaa mukana, kertoo kapteeni Tommi Niittylä.

– Tottakai aina lähdetään voittamaan, mutta meille viikonlopun tärkein tavoite oli hakea tuntumaa isoon jäähään ja saada mahdollisimman paljon tietoa omasta joukkueesta, joka on kokenut aika paljon muutoksia viime kaudesta, lopettaa Niittylä