Edustusjoukkueen kausi päättyi puolivälieriin – JPS selkeästi parempi Brakulla

Edustusjoukkue|19.2.2021

Edustusjoukkueen kausi päättyi puolivälieriin. JPS vei puolivälieräsarjan suoraan kahdessa pelissä. Toinen osaottelu päättyi JPS:n selkeään 2-10 voittoon.

Puolivälieräsarjan toinen matsi sai huonoimman mahdollisen alun kun JPS pääsi heti ensiminuuteilla avaamaan maalitilinsä. JPS siirtyi 0-1 johtoon jo kahden peliminuutin jälkeen. Avausmaalin jälkeen nähtiin Rödalta varsin hermostunutta peliä. Pallo ei liikkunut ja virheitä tehtiin paljon. JPS sai otteen pelistä, vaikkakin ensimmäisellä puoliajalla joukkueen itse luodut maalintekopaikat olivat vähissä. Sen sijaan vierailijat rankaisivat punaisten virheistä ja siirtyivät 0-1 johtoon 14 peliminuutin jälkeen. Tästä reilu kymmenen minuuttia ja JPS siirtyi jo 0-3 johtoon kulmalyönnistä. Puoliajan loppua kohden Röda sai pientä otetta pelistä ja pääsi myös kaventamaan rangaistyslyönnillä tilanteeksi 1-3 Joonas Peuhkurin toimesta.

Toinen puoliaika sai Rödan kannalta taas huonon alun. 47 minuutin kohdalla JPS osui jälleen ja siirtyi 1-4 johtoon. JPS:n maalin jälkeen saivat punaiset hetkeksi otteen pelistä. Tänä aikana saatiin luotua painetta sekä hankittua useampi kulmalyönti. Kuitenkaan tulosta ei saatu aikaiseksi. Sen sijaan JPS lisäsi johtoaan jo 1-5 66 peliminuutin kohdalla. Pientä toivoa Rödalle loi Aku Ojasen kavennusmaali 2-5 kulmalyönnistä 69 minuutin kohdalla. Mutta JPS kuittasi tämän nopeasti ja siirtyi jo 2-6 johtoon 72 minuutin kohdalla. Tämän jälkeen Rödan ote pelistä herpaantui täysin kun tasoitusta haettiin kovalla riskillä. JPS rankaisi tästä useampaan otteeseen viimeisen 15 minuutin aikana ja lopulta lopputulos kirjattiin 2-10 jyväskyläläisille.

Rödan tappion myötä puolivälieräsarja ratkesi jo kahden pelatun ottelun jälkeen ja edustusjoukkueen kausi päättyi. JPS jatkaa välieriin jossa asettuu vastaan Porvoon Akilles.

HIFK:n edustusjoukkue haluaa kiittää kaikkia faneja, sponsoreita sekä taustahenkilöitä kaudesta 2020-2021.