Edustusjoukkue vahvistuu – Liukkonen jatkaa uraansa kilpipaidassa!

Edustusjoukkue|28.8.2023

HIFK Bandy on tehnyt jatkosopimuksen Jaakko Liukkosen kanssa. Keskikenttäpelaajana tunnettu Liukkonen on pelannut Bandyliigassa 284 ottelua 15 kauden aikana. Viimeiset viisi kautta hän on edustanut Helsingin IFK:n joukkuetta.

– Jatkan hyvillä mielin. Jatkoni ratkaisi viime kauden lopulla hyvältä maistuneet pelit ja treenit. Joukkueen hyvä ilmapiiri sekä se, että joukkueen runko pysyi kasassa, Liukkonen toteaa.

Uransa aikana 105 pistettä tehnyt Liukkonen on monipuolinen pelaaja, jonka pysymiseen punapaitojen riveissä on päävalmentaja Teemu Laitinen hyvin tyytyväinen.

– Loistavaa, että huippukuntoinen Jaakko päätti jatkaa Bandyliigauraansa. Hän tuo kentälle paljon monipuolista pelinrakennustaitoa, pelin rytmittämistä ja kokemusta, Laitinen iloitsee.

33-vuotias Liukkonen on oiva lisä HIFK:n nuoreen joukkueeseen, tuoden kokemusta pelikentälle.

– Uskon, että Jaakon pelillisestä tietotaidosta ja persoonasta on myös paljon hyötyä kovasti kehittyvälle nuoriso-osastollemme, Laitinen arvelee.

Liukkonen pelasi ensimmäisen ottelunsa HIFK:n paidassa kaudella 2017-2018 ja on sen jälkeen edustanut ainoastaan punapaitoja. Nyt alkava kausi on hänelle kuudes kilpipaidassa.

– HIFK-paidassa on ollut aina mukava pelata, Liukkonen paljastaa.

Liukkosen myötä kasassa on nyt 19 pelaajasopimusta. Joukkue hakee vielä muutamaa vahvistusta tulevalle kaudelle.