Edustus valmiina kauden avaukseen

Edustusjoukkue|20.11.2019

Edustusjoukkueen kausi käynnistyy viikonloppuna pohjoisen reissulla. Päävalmentaja Juha Laitisen aloittamasta kolmen vuoden projektista alkaa nyt toinen vuosi. Joukkueeseen on tullut muutama uusi pelaaja viime kaudesta, kun Joonas Peuhkuri palasi Ruotsista Suomeen.

Uutena pelaajana rinkiin tulee myös Eelis Goebel, joka siirtyy edustuksen mukaan harrastajapuolelta. Vahvistusta tulee myös maalin suulle Niko Laakson muodossa. Laakso ja Peuhkuri tuovat joukkueeseen kokemusta. Goebelsillä ei kokemusta ole liigatasolla, mutta asenne korvaa tämän puutteen miehen kohdalla ja hänestä joukkue tulee saamaan loistavan vahvistuksen niin kentälle kuin sen ulkopuolelle.

Nuoret pelaajat ovat jälleen vuoden vanhempia ja heiltä voidaan jo odottaa urotekoja kentällä. Jo Suomen Cupissa nähtiin nuorten esiinmarssia. Etenkin Tuukka Järvinen ja Leevi Laitinen osoittivat pelaamisellaan merkkejä siitä, mitä heiltä voidaan tulevaisuudessa odottaa. Järvinen ja Laitinen ovat niitä pelaajia, jolta voidaan odottaa läpimurtoa tulevalla kaudella. Juha ja Teemu Laitisen ohjauksessa nuorista kavereista saadaan puristettua se potentiaali, mikä heillä on käytettävissä.

Yhtenä uutena pelaajana joukkueeseen liittyy vuoden 2010 mestaruuden ratkaissut Teijo Laitinen. Laitinen tekee paluun useamman vuoden jälkeen edustusmiehistöön. Kokenut pelimies tuo ratkaisuvoimaa joukkueeseen.

Edessä on jälleen mielenkiintoinen kausi ja varmaa on ainakin se, että tällä kaudella joukkueemme näyttää taas siltä, miltä Stadin ison punaisen joukkueen kuuluukin näyttää.

Teksti: Joni Hildén
Kuva: Pekka Huovila