Tuplaviikonlopun ensimmäinen matsi – vastassa Akilles Porvoossa

Edustusjoukkue|7.1.2023

Tuplaviikonlopun ensimmäisessa matsissa edustusjoukkue lähtee haastamaan Akillesta Porvoossa. Matsi on toinen ottelu tiukassa otteluputkessa, ja ottelun pisteiden merkitys on varsinkin Rödalle suuri. Matsi alkaa klo 17:00.

Joukkueet ovat kohdanneet kerran tämän kauden aikana. Ensimmäisen ottelun Suomen Cupin alkulohkossa Oulussa Röda vei lukemin 5-4. Bandyliigan startattua Akilles on kuitenkin ollut vahvempi. Porvoolaisilla on kasassa 10 ottelusta 13 pistettä, kun Rödalla vasta 3 pistettä 9 ottelusta. Piste-erosta huolimatta odotettavissa tuttuun tapaan tiukka vääntö. Ottelussa haetaan myös ennakkoasetelmia ensi keskiviikon HIFK:n 125v-juhlaotteluun, joka pelataan myös Akillesta vastaan.

Maalivahti Jani Laakson ajatuksia päivän ottelusta:

Millä fiiliksillä matsiin, viime otteluissa ei ole tullut toivottuja tuloksia?
Fiilin on edelleen hyvä joukkueessa, ja tämän päivän matsiin lähdetään tottakai voittamaan. Tässä vaiheessa tärkeintä saada oma peli toimimaan ja saadan nousujohteinen loppu runkosarjaan. Tällä tavoin päästään pelaamaan parasta peli siinä vaiheessa kun otteluilla on väliä.

Vastassa Akilles, minkälaista matsia odotat?
Akilles on pelannut hyvän kauden tähän mennessä. Jopa vähän yllättävän hyvän ennakkoasetelmiin verraten. Mutta joukkueessa on hyvä rutiini ja vahvat johtopelaajat johon voi tukeutua, ja on saanut sen takia varmasti hyviä tuloksia aikaseksi.

Millä saadaan tappioputki katkaistua niin, että pisteet matkaa Stadiin?
Meidän pitää saada tehtyä byyrejä. Kun saadaan ketsuppipullo auki, niin alkaa varmasti tulemaan tulosta!

Ketä kannattaa seurata ja miksi?
Ehdottomasti Jaakko Liukkosta. Jake teki paluun kentille viime matsiin ja on erittäin tärkeä lisä meidän joukkueeseen, tuo paljon kokemusta mukaan rosteriin.