Sunnuntaina kauden toinen ”kotimatsi” – vastassa WP35 Ogelissa

Edustusjoukkue|16.11.2022

Kauden toinen ”kotimatsi” pelataan sunnuntaina kun WP35 saapuu Rödan vieraaksi. Matsi joudutaan valitettavasti jälleen pelaamaan Oulukylässä, matsi alkaa klo 13:00. Brakun jää ei valitettavasti ehdi valmistumaan ennen sunnuntain ottelua kenttähenkilökunnan ponnisteluista huolimatta.

Rödalla on odotettavissa tiukka taistelu. WP35 on viime aikoina pelannut hyvin. Varkautelaiset ovat keränneet kauden 3 ottelusta 3 pistettä, ja mm. pelasi mestarisuosikki Narukerän kanssa tasapelin viime viikonloppuna. Rödalla kausi on alkanut vaikeasti kahdesta ottelusta on kasassa vain 1 piste, ja viime viikonloppuna joukkue kärsi pahan tappion Kamppareilta.

Aleksi Hilmola ajatuksia sunnuntain matsista:

Millä fiiliksillä joukkue lähtee sunnuntain matsiin, viime matsissa tuli paha tappio?
Mukava päästä taas pelaamaan. Viime viikonlopun Kampparit-tappiosta täytyy tottakai ottaa opit mukaan ja parantaa suoritusta huomattavasti. Sunnuntaina koko jengillä on uusi mahdollisuus näyttää mihin pystytään.

Näillä näkymin joudutaan taas pelaamaan Ogelissa, miten tämä vaikuttaa joukkueen tekemiseen?
Tietysti sitä kaipaisi jo Brakulle, mutta tilanne on tällä hetkellä mitä on. Se että pelataan Ogelissa, ei saa vaikuttaa tekemiseen millään tavalla. Ihan sama missä pelataan, aina pelataan täysillä.

Sunnuntaina vastassa vahvistunut WP35, minkälaista matsia odotat?
Tiukka peli tiedossa. WP35 on pelannut viime pelit hyvin ja varmasti tulee pistämään parastaan sunnuntaina. Meidän täytyy pystyä vastaamaan huutoon.

Missä pitää onnistua, että pisteet jää Stadiin?
Kollektiivinen tason nosto ennen kaikkea. Koko jengin täytyy tehdä töitä puolustussuuntaan – sen päälle rakentuu loput.

Ketä kannattaa seurata ja miksi sunnuntain matsissa?
Kannattaa seurata koko joukkueen taistelua-asennetta. Se on avainasemassa, kun pelataan voitosta.