Röda palaa Brakulle – HIFK 125v-juhlaottelussa vastassa Akilles, sunnuntaina Veiterä

Edustusjoukkue|9.12.2022

Edustusjoukkueella omn tiedossa tuplaviikonloppu. Lauantaina vastassa Akilles 125v-juhlaottelussa, ja sunnuntain Veiterä. Odotukset viikonlopun matseihin on kovat kun edustusjoukkue palaa pitkän evakkoajan jälkeen Brakulle. Panokset on myös kovat, sillä lauantaina paluussa Brakulle Röda pelaa juhlaottelun juhlistaen HIFK:n 125-vuotiasta historiaa.

Rödan pitkäaikaisimman pelaajan ja kapteeni Tommi Niittylän mietteitä viikonlopun matseista:

Millä fiiliksillä viikonlopun matseihin, neljästä matsista kasassa 3 pistettä ja Veiterää vastaan oli piste tarjolla?
Lähdettään viikonlopun matseihin odottavalla fiiliksellä. Meillä on kaksi raskasta peliä alla, kun WP35-matsissa jouduttiin pelaamaan vajaalla lähes 70min ja Veiterää vastaan oli vain kaksi vaihtopelaajaa sairastumisten takia. Loistava taistelu Veiterää vastaan ja siitä jäi hyvä fiilis tappiosta huolimatta, toki piste olisi myös maistunut.

Mitä odotukset lauantain IFK125v-juhlaottelusta Akillesta vastaan?
Juhlaotteluun odotan paljon yleisöä ja eritoten Kingejä näyttämään miten kauneinta kannustetaan. Odotettavissa on myös tasainen ottelu.

IFK täyttää 125 vuotta tänä vuonna, mitä IFK merkitsee sulle?
IFK:n merkitys mulle on valtava. Muistan kun tulin seuraan niin ei voinut olla tuntematta sitä ylpeyttä joka jokaisesta pelaajasta huokui, kun saavat edustaa tätä upeaa seuraa. Tunnen sitä ylpeyttä tänä päivänäkin ja varmasti myös peliuran jälkeenkin. IFK:ssa on myös aina vallinnut erittäin voimakas ME henki jota olen aina arvostanut seuran arvoissa. IFK on mahdollistanut mulle hetkiä ja tapahtumia joita tulen muistelemaan lämmöllä lopun elämääni. Tässä yhteydessä ei voi olla mainitsematta Stadin Kingejä, osa muistoista liittyy vahvasti heidän uskomattomaan tapaan kannattaa tätä seuraa, kiitos kingit!

Sunnuntain taas vastassa Veiterä, mitä odotat siltä matsilta?
Tiukka matsi taas tiedossa. Hyvä fiilis kun pääsee näin nopeasti hakemaan revanssia.

Missä pitää onnistua, että on voitokas viikonloppu?
Uskoisin että vahvan koko joukkueen puolustuspelin kautta saadaan myös omaa hyökkäyspeliä kulkemaan ja sitä kautta täysi pistepotti.