Matsiraportti: Kauden avauspisteet mukaan Oulusta

Edustusjoukkue|16.11.2019

Sunnuntaina Bandyliiga jatkui Oulussa, jossa vastassa oli OLS. Raksilan tekojäällä pelattu ottelu vietiin läpi varsin talvisissa olosuhteissa. Sää oli tyyni ja pakkasta oli muutama aste. Vaihteleva lumisade ei häirinnyt ottelun kulkua ja toinen puoliaika taittui varsin loistavissa olosuhteissa.

Peli oli alusta asti meidän hallussa, emmekä antaneet vastustajalle yhtään tilaa oman pelin rakentamiseen. Pidimme palloa ja kontrolloimme peliä sen verran aktiivisesti, että vastustaja joutui pelaamaan osittain pitkää palloa. Tänään pallo liikkui ja syötöt osuivat omille hyvällä prosentilla. Aktiiviset hyökkäykset vietiin loppuun asti ja näin ollen onnistuimme luomaan painetta ja vaarallisia tilanteita vastustajan maalille varsin laajalla rintamalla.

Leevi Laitinen ja Aleksi Hilmola onnistuivat kumpikin tekemään ensimmäiset maalinsa Bandyliigassa. Aku Ojanen, Joonas Peuhkuri ja Teijo Laitinen osuivat jokainen kaksi kertaa ja Jaakko Liukkonen kertaalleen. Vastustajan maaleista vastasivat Juho Airaksinen ja Eemi Dolk.

Päävalmentaja Juha Laitinen oli tyytyväinen siihen, että joukkue pystyi korjaamaan peliä alle vuorokaudessa sille tasolle, mille kuuluukin. Nyt hyökkäykset olivat riittävän aktiivisia ja röyhkeitä. Teijo Laitisen nostaminen kärkeen toi toivottua tasapainoa hyökkäyspelaamiseen. Peliasenne puolustuspään kaksinkamppailuissa oli selkeästi paremmalla tasolla kuin lauantaina Torniossa – nyt nähtiin tuttua IFK-pelaamista.

Kuva: Pekka Huovila