Viikonloppuna matkataan pohjoiseen – OLS vastassa sunnuntaina!

Edustusjoukkue|29.12.2021

Edustusjoukkue matkaa vuoden 2022 ensimmäistä matsia varten Ouluun OLS:n vieraaksi. Matsi pelataan sunnuntain 2.1. klo 13:00 Raksilassa. Kyseessä on erityisen tärkeät pisteet runkosarjan sijoituksia ajatellen. Röda lähtee matsiin kahden viikon tauon jälkeen.

– Pitkä tauko tuottaa haasteita. Mutta kun sen tiedostaa ja keskitytään hyödyntämään omia vahvuuksia, niin ollaan vahvoilla, kertoo läpimurtokautta pelaava Aleksi Hilmola.

– Myös tapaninpäivän derbyn sotkennut koronatilanne häiritsee valmistautumista, kun ei saada treenata koko joukkueen voimin. Tässä kohtaa korostuu jokaisen omat valinnat siitä, mitä tekee ja että on valmis heti pelin alusta lähtien, jatkaa Hilmola.

OLS on pelannut vahvan alkukauden. Joukkue on haastanut hyvin kärkipään joukkueita ja on saanut kerättyä 5 pistettä 9 ottelusta. Tämä oikeuttaa tällä hektellä runkosarjan 6. sijaan. Tosin voitolla Röda tulisi tasoihin pisteissä oululaisten kanssa.

– OLS on pelannut tähän asti hyvin ja onnistunut haastamaan kärkipään joukkueita. OLS:aa vastaan pitää olla kokoajan hereillä, aikaisemmat pelit on osoittaneet, että yksittäiset ”nukahdukset” näkyvät suoraa tulostaululla. Odotan ehdottomasti tasaista ja hyvää taistelua peliltä, kertoo Hilmola.

– Itse odotan pidemmän tauon jälkeen pelaamista innolla. Täytyy keskittyä perusasioihin, jotta pisteet matkaa stadiin. Asenne pitää olla alusta asti heti kohdallaan ja kaksinkamppailut tulee voittaa, lopettaa Hilmola.