Ilari Nikula vahvistaa edustusjoukkueen keskikenttää ensi kaudella

Edustusjoukkue|27.9.2023

Edustusjoukkue vahvistuu vuoden 2019 Suomen mestarilla Ilari Nikulalla. Nikula pelasi viisi ottelua helsinkiläisseuran riveissä ja nyt miehen on tarkoitus pelata koko kausi punanutuissa.

– Isoimpina tekijöinä Bandyliigaan paluuseen oli hyvä porukka ja reteä pukukoppihuumori. Pari peliä viime keväänä toi myös oman kipinänsä jatkolle, kun parannettiin joukkueena peliä ja itsekin pysy peli peliltä paremmin mukana. Kiitokset myös HKV:n porukalle, kun pitivät allekirjoittaneen pelikunnosta huolta edelliset pari kautta, Nikula kiittelee.

Keskikentällä pelaava Nikula on hyvä vahvistus Rödan keskikentälle. Hän omaa pitkän 14 kauden mittaisen kokemuksen Bandyliigasta. Urallaan hän on voittanut myös yhden Suomen mestaruuden vuonna 2019 JPS:n riveissä. Vaikka HIFK on JPS:n lisäksi OLS:aa edustaneelle pelaajalle vielä uusi seura, on hän silti pelannut monta ottelua kilpipaitoja vastaan.

– HIFK on perinteikäs ja menestyksekäs seura Suomen liigakentillä, missä pelataan kovalla asenteella eikä anneta tuumaakaan periksi, Nikula tietää.

Nikula odottaa jo innolla alkavaa kautta. Tekeminen harjoituksissa on ollut hyvää ja joukkueessa henki on kohdallaan. Joukkue suuntaa reilun viikon päästä Ruotsiin leirille, jolloin se pääsee ensimmäistä kertaa tänä syksynä isolle jäälle.

– Hyvillä ja odottavaisin mielin lähdetään tulevaan kauteen. Treeneissä on ollut hyvä meininki ja kohta päästään mittaamaan, miten putki kulkee isolla jäällä, Nikula iloitsee.

Nikulan myötä joukkueella on nyt 21 sopimuspelaajaa. Helsinkiläisseuran kausi alkaa Suomen Cupista lokakuun viimeisenä viikonloppuna.