Hyviä uutisia Brakulta – Jää on kunnossa

Edustusjoukkue|8.2.2024

Torstain pakkasaamuun kuuluu hyviä uutisia Brahen kentältä. Kenttä on nyt siinä kunnossa, että keskiviikolta torstaille siirretty paikallisottelu Botniaa vastaan voidaan pelata. Ottelu pelataan Stadin ykköskentällä kello 19 alkaen.

Ottelusta on odotettavissa mielenkiintoista kamppailua, sillä joukkueet ovat kohdanneet tämän kauden aikana kahdesti ja pelit ovat olleet suhteellisen tiukkoja. Tapaninpäivänä Brakulla pelattu ottelu päättyi pisteiden jakoon ja viikkoa myöhemmin HIFK haki pisteet Oulunkylästä.

Ottelun merkitys on suuri, sillä alemmassa jatkosarjassa pelataan vain neljä ottelua eikä niistä ole varaa ainakaan kovin montaa hävitä, mikäli mielii jatkopeleihin. Botnia on yksi pahimmista haastajista, joten pisteiden merkitys tässä ottelussa on suuri.

Luvassa on kiihkeä ja tapahtumarikas kamppailu, joka tuskin ketään jättää kylmäksi, vaikka ulkona hieman enemmän pakkasta onkin. Mikäli kylmä kuitenkin yllättää, voi lämmikettä hakea grilliltä, josta löytyy Lagerbladin herkullisia lihapullia.

Tule kannustamaan Röda voittoon kello 19!