Edustusjoukkueella onnistunut turnaus Rättvikissä

Edustusjoukkue|18.10.2022

Edustusjoukkue pelasi viikonloppun kansainvälisessä turnauksessa Rättvikissä. Turnaukseen osallistui yhteensä 12 joukkuetta; 5 Ruotsista, 4 Suomesta ja 3 Norjasta. Turnauksessa jokainen joukkue pääsi pelaamaan 5 matsia. 

HIFK – Veiterä 0-1
HIFK – Hövik IF 5-3
HIFK – IFK Rättvik 0-4
HIFK – Borlänge Bandy 3-5
HIFK – Hövik IF 5-4

Valmentaja Teemu Laitisen mietteitä turnausviikonlopusta:

Mitkä fiilikset turnauksen jälkeen?
Hyvät fiilikset jäi turnauksesta. Syksyn pitkän harjoittelujakson jälkeen on aina mukavaa päästä aloittamaan kilpailulliset ottelut, varsinkin loistavissa halliolosuhteissa ja meille tähän hetkeen sopivia, ei niin tuttuja vastustajia vastaan

Missä joukkue onnistui?
Tuloksellisesti pelit olisivat voineet mennä hieman paremminkin, mutta saimme paljon hyviä kokemuksia hieman uudistetusta pelisysteemistämme ja pelaajien uusista rooleista. Lisäksi saimme ajettua uudet pelaajat HIFK:n arvoihin ja tapaan pelata. Pelaajista voi erityismainita puolustuksessa hyvin kokonaisvaltaisesti onnistuneet Richard Laibertin (paluumuuttaja Akilleksesta) ja Pyry Kunnaksen (viime kausi opiskelijavaihdossa). Mieltä lämmitti myös edustusjoukkueeseen nostettujen urheilulukiolaisten, Iiro Väkiparta, Urho Eklund, Milo Laurent, ennakkoluulottamat ja rohkeat peliotteet.

Missä parantamisen varaa?
Tässä vaiheessa parantamisen varaa on varmasti kaikilla pelinosa-alueilla. Maalintekopaikkojen luomiseen tulemme keskittymään seuraavissa palavereissa ja katsotaan mitä muuta turnauksen videoanalyyseistä tulemme poimimaan.

Miten joukkue jatkaa tästä eteenpäin?
Paluu kaukalo-ja oheisharjoitteluun vaatinee hieman lisämotivointia, mutta onneksi edessä on jo kahden viikon päästä Suomen Cupin osaturnaus Oulussa, jossa kohtaamme Porvoon Akilleksen, Porin Narukerän ja OLS:n Oulusta.