Edustusjoukkue on aloittanut yhteistreenit kesän omatoimikauden jälkeen

Edustusjoukkue|30.8.2022

Rödan edustusjoukkue on aloittanut valmistautumisen tulevaan Bandyliiga-kauteen. Joukkue aloitti yhteisharjoittelut elokuun puolessa välissä kesän omatoimikauden jälkeen. Joukkue on harjoitellut ensimmäiset viikot tiiviisti yhdessä, ja uudet pelaajat ovat päässeet hyvin mukaan joukkueeseen.

Edustusjoukkueen syksyn harjoituskauden tärkeimmät tapahtumat ovat kotimaan leiri syys-lokakuun vaihteessa, turnaus Ruotsissa lokakuun puolessa välissä sekä Suomen Cup loka-marraskuun vaihteessa. Bandyliiga-kausi alkaa marraskuun puolessa välissä.

– Muutama viikko ollaan harjoiteltu nyt yhdessä, ja joukkueessa on havaittavissa hyvä meininki. Kaikki harjoittelee kovaa, joka näkyy varsinkin jäätreeneissä. Lisäksi ollaan myös ehditty pitämään testipäivä ja joukkue on hyvässä kunnossa, kertoo joukkueen kapteeni Tommi Niittylä.

Tulevan kauden joukkue on vielä rakennusvaiheessa. Tällä hetkellä joukkueen vahvuus on 2 maalivahtia ja 13 kenttäpelaaja. Lisäksi joukkueen mukana harjoittelee 6 juniori-ikäistä lupausta. Tavoitteena on vahvistaa joukkuetta lähiaikoina muutamalla kokeneella pelaajalla. Tulevan kauden joukkue julkaistaan kokonaisuudessaan syyskuun aikana.