Bandy palaa vihdoin Brakulle – lauantaina Kampparit vieraissa ja sunnuntaina JPS kotona!

Edustusjoukkue|15.12.2022

Tulevana viikonloppuna edustusjoukkue palaa vihdoin Brakulle. Paluuta on odotettu jo puolitoista vuotta, edustusjoukkue pelasi viimeksi Brakulla keväällä 2021. Ennen sunnuntain kotimatsia JPS:aa vastaan, Röda matskustaa Mikkeliin Kamppareiden vieraaksi lauantaina. Lauantain Kampparit-HIFK alkaa klo 17:00 Hännin kentällä, ja sunnuntain paluuottelu Brakulle HIFK-JPS alkaa klo 15:00.

Aku Ojasen ajatuksia tulevan viikonlopun matseista:

Millä fiiliksillä viikonlopun matseihin, edellisestä matsista jonkin aikaa kun viime viikonlopun matsit peruuntuivat?
Hyvillä mielin pelaamaan, ainakin energiaa pitäisi olla säästössä. Ja tahtotaso on ainakin kohdillaan viime viikonlopun farssin jälkeen.

Miten lataus saadaan kuntoon viime viikonlopun peruttujen matsien jälkeen?
Treenataan viikko mahdollisimman laadukkaasti. Saadaan näin varmasti hyvä vireystila koko joukkueeseen ja ollaan valmiita matseihin.

Millä fiiliksillä paluu Brakulle, edellisestä kotimatsista Brakulla muutama vuosi?
Brakulle paluu on meille koko joukkueelle todella iso asia. Voisi sanoa, että jopa kauden kohokohta! Antaa varmasti toimintaan paljon lisää virtaa ja nostattaa tunnelmaa monessa mielessä.

Vastassa Kampparit vieraissa ja JPS kotona, minkälaista matseja odotat?
Varmasti vauhdikkaat matsit tulossa. Molemmat, Kampparit ja JPS, on pallollisesti taitavia joukkueita, joita vastaan täytyy pelata tarkasti, jos pisteitä halutaan saada.

Missä pitää onnistua, että pisteet tulee Stadiin?
Työmoraalin pitää olla kunnossa, ja omat maalipaikat pitää hyödyntää tehokkaasti. Lisäksi koko joukkueen puolustuspelin on oltava tiivistä ja uhrautuvaa. Näillä saadaan varmasti hyvä tulos aikaiseksi.