HIFK hakee voittoa Ruotsin leirin viimeisestä ottelusta

Edustusjoukkue|6.10.2024

HIFK:n Ruotsin leirin viimeinen päivä valkeni sunnuntaina. Edessä on vielä yksi ottelu, kun iltapäivällä Suomen aikaa kello 14:30 joukkuetta vastaan luistelee 1.divisioonassa pelaava Tjust Bandy. Helsinkiläisten kapteeni Tommi Niittylä on ollut tyytyväinen leiriin tähän saakka.

– On ollut kyllä antoisa leiri. Hemmetin mukava päästä isolle jäälle ja hyviin fasiliteetteihin treenaamaan ja pelaamaan. Tietysti aika kuormittava leiri ollut, kun aika lyhyeen aikaan ollaan paljon jäällä, mutta ei parane valittaa, Niittylä toteaa.

Leirin aikana on tähän mennessä pelattu kaksi ottelua, ensimmäinen Finspång AIK:ta vastaan päättyi 6-2 HIFK:lle ja toinen kamppailu lauantaina Katrineholm Bandya vastaan isännille 8-1. Vaikka tuo peli päättyi suurinumeroisesti, ei tasoero ollut noin suuri joukkueiden välillä. Nyt odotettavissa on hivenen helpompi kamppailu kuin Katrineholmia vastaan.

– Vähän helpompaa pitäisi olla kuin eilen, päästään hieman itsekin pelaamaan. Eilen oli aika kova vastustaja, melko väsyneillä jaloilla ja rupesi loppua kohden huomaamaan kropassa. Odotuksellisesti näkisin, että lähdemme tänään voitosta taistelemaan, Niittylä uskoo.

Ottelu Tjust Bandya vastaan alkaa siis kello 14:30. Tjust Bandyn kotipaikkana on Gamleby, joka sijaitsee Katrineholmista 149 kilometrin päässä, Linköpingin alapuolella, lähellä Ruotsin rannikkoa. Tämän päivän kamppailua voi seurata Bandyplaysta.