HIFK leireilee viikonloppuna Ruotsissa – Pelaa kolme ottelua Katrineholmissa

Edustusjoukkue|1.10.2024

HIFK:n miesten edustusjoukkueella on jo liki perinteeksi muodostunut Ruotsin leiri tulevana viikonloppuna. Kuten viime vuonna, myös tällä kertaa kohteeksi on valikoitunut Ruotsin Katrineholm.

Joukkue lähtee Ruotsiin torstaina ja ensimmäiset jääharjoitukset Katrineholmissa on edessä jo iltapäivällä. Perjantaina HIFK kohtaa vielä iltaottelussa 1.divisioonassa pelaavan Finspång AIK:n. Sama joukkue oli vastassa myös viime vuonna. Ottelu alkaa Suomen aikaa kello 20:30.

Lauantaina vuorossa on ottelu Jari Hyttisen valmentamaa paikallista Katrineholm Bandya vastaan. Tuon ottelun alkamisaika on Suomen aikaa kello 17. Viikonlopun kolmas ottelu pelataan myös Katrineholmin Kronfågel Isarenassa ja vastassa sunnuntaina on Ruotsin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla 1. divisioonassa pelaava Tjust Bandy. Ottelu Kronfågel Isarenassa alkaa sunnuntaina kello 14:30 Suomen aikaa. Ottelu Tjust Bandya vastaan on nähtävissä Bandyplaysta.

Ruotsin leirin tarkoituksena on saada ison jään kokemusta, niin pelaamalla kuin myös harjoittelemalla. Viikonlopun aikana joukkueella on kaksi puolentoista tunnin mittaista ison jään harjoitusvuoroa Kronfågel Isarenassa.

Otteluiden jälkeen luvassa on raportti ottelusta sekä heti tuoreeltaan pelaajan ja valmentajan mietteet kamppailusta HIFK-Bandyn Facebook-sivuilta. Ruotsin matkan aikana Facebookissa on nähtävillä myös kuvia ja videoita leiriltä.