Kivenjuuren maali ei riittänyt – Katrineholm kaatoi HIFK:n

Edustusjoukkue|5.10.2024

Pelit jatkuivat lauantaina, kun Kronfågel Isarenalla HIFK kohtasi Katrineholm Bandyn. Isäntäjoukkue Katrineholm Bandy oli parempi numeroin 8-1. Helsinkiläisten ainoasta osumasta vastasi nuori Lauri Kivenjuuri.

– Kyllä kaveri oli, varsinkin tuossa lopussa piirun verran parempi. Huomasi, että olemme olleet monesti viikonlopun aikana jäällä ja alkoi loppua bensa meiltä kaikilta, Kivenjuuri totesi.

HIFK on harjoitellut viikonlopun aikana kahdesti, perjantaina puolentoista tunnin mittaiset harjoitukset ja lauantaina harjoitukset vaihtuivat tunnin mittaiseksi. Sen lisäksi joukkue on pelannut jo kaksi täysimittaista ottelua.

– Kyllä sen (bensan loppumisen) huomasi aika selkeästi. Oli se kaveri silti parempi, mutta ei se ero niin iso ollut kuin taululla näyttää, Kivenjuuri analysoi.

Tasollisesti ajateltuna lauantaina vastustaja pelaa myös korkeammalla sarjatasolla kuin perjantainen vastustaja Finspång AIK. Katrineholm Bandy on Allsvenskan-joukkue, joka myös näkyy heidän tekemisessään.

Pelit jatkuvat sunnuntaina, kun Kronfågel Isarenalla kohdataan Tjust Bandy Suomen aikaa kello 14:30 alkavassa ottelussa. Tuo ottelu päättää HIFK:n leirin Ruotsin Katrineholmissa.